Wass Albert erdélyi magyar író és költő
  • Wass Albert Emlékoldal
  • A Bűkk csodálatos világa
  • A mozgás élet
"Vándor Székely hazatalál"
      © 2020. február 19., Szerda: Zsuzsanna, Eliza névnapja.
  Farsang - Vizkereszttől - február  26.-ig
Szobrok - Emlékművek Wass Albert - Albi Wass Albert - Linkpark linkgyűjtemény Wass Albert és a világ
Free counters
Google
 
"...egy összekuszált világ emberiségének lelkiismerete vagyok."
Albert Wass de Czege (1979)
A könyv főszerkesztője a Magyarok a nagyvilágban, az Ausztrália és Új-Zéland magyar világa, az Amerikai magyarok arcképcsarnoka, és még számos életrajz-kötetet kiadó dr. Tanka László, társszerkesztője az Amerikában élő, Wass Albert hagyatékát évtizedek óta ápoló dr. Lukácsi Éva író, a könyv anyagainak megírásában számos, magyarországi és kűlhoni neves Wass Albert-kutató, az író munkásságának magas színvonalon képviselő személyiség is részt vesz.

Az emlékkönyv mellett még számos egyéb kezdeményezésre is sor kerűl. A tervek szerint, január 7-én, Budapesten, a Duna Palotában megrendezendő díszűnnepségen, egy gálaműsor keretében adják át először a Wass Albert Örökség Díjakat. A Panoráma Világklub keretében létrejön a WATT: Wass Albert Tisztelőinek Társasága, amely az író művei iránt érdeklődőket és a szellemi örökségét tovább vivőket fogja majd össze.

Az Emlékkönyv szerkesztői várják azok jelentkezését, akik bármilyen módon hozzá tudnak járulni a könyv megjelenéshez. A kűlönféle közösségek, intézmények, stb. bemutatkozását, (maximum 1-2 oldal terjedelemben, fénykép illusztrációkkal – az olvasóktól pedig rövid, személyes vallomást arról, hogy mit jelentettek számukra Wass Albert írásai és milyen szellemi útravalót kaptak az írótól? A beszámolók kűldésének határideje: 2017. augusztus 30. ezeket az alábbi email címekre kérjűk: atlantisvirag@gmail.com valamint: vilagklub@vilagklub.hu

Mivel a könyv önerőből, költség-hozzájárulással jelentethető meg, ezért bármilyen támogatást örömmel veszűnk. Várjuk olyan fővédnökök-védnökök jelentkezését, akik támogatásukkal anyagi segítséget is tudnak nyújtani e történelmi jelentőségű kezdeményezések megvalósításához. A támogatás tényét a könyvben kiemelt helyen feltűntetjűk, valamint egyéb szolgáltatásokat is felajánl a kiadó. A mű tartalmához illő pr-írásoknak, hirdetéseknek is helyet kívánunk nyújtani. A hozzájárulásokat, támogatásokat csekken vagy az OTP Banknál vezetett bankszámlára történő utalással lehet fizetni. Postacím: Panoráma Világklub – 1581 Budapest, Pf. 100. A Panoráma Világklub számlaszáma: 11714051-20001144 (IBAN: HU07 1171 4051 2000 1144 00000000, BIC (swift) kód: OTPVHUHB), vagy a MIXMEDIA INC (JPMorgan Chase Manhattan Bank NY, account number: 000239500308965, swift code: CHASUS33) számlaszámra is lehetséges, a közlemény rovatba kérjűk odaírni: "Wass Albert Emlékév".

További információk az alábbi email címeken kérhetők: vilagklub@vilagklub.hu; evikalukacsi@gmail.com; atlantisvirag@gmail.com - telefon: 36/20 928 0088. Honlapok: www.wassalbert.eu valamint www.vilagklub.hu. Facebook: https://www.facebook.com/Világklub-1057219270981513/?fref=ts

Tisztelettel és köszönettel

- a Czegei Wass Alapítvány nevében, Wass Albert fiai: Vid, Huba, Miklós,
Géza és Endre – és családja;
- a könyv főszerkesztője: dr. Tanka László, a Panoráma Világklub alapító elnöke;
- valamint dr. Lukácsi Éva, Bartha Kata és Bodó Julianna szerkesztők.

Előző   2 / 3  Következő   

Wass Albert a trianoni magyarság nagy nemzedékének nagy személyisége,
nagy idők koronatanúja
- az Erdélyi Világszövetség volt Társelnöke -
Írói, költői munkásságának minden értéke a Magyar Örökség része.

free counters
 
 
 
Design:  © - Szerkesztő:  © - 2007 - 2020.  Minden jog fenntartva !