http://www.wassalbert.eu/vkonyv/ Wass Albert Vendégkönyv
       
   
Wass Albert erdélyi magyar író és költő
  • Wass Albert Emlékoldal
  • A Bükk csodálatos világa
  • A mozgás élet
"Vándor Székely hazatalál"
      ©
   
Oldal:

Balázs Béla at 2016-08-05 22:39:38

User Avatar*----

Mi akik már éltünk a rendszerváltáskor. Hogy fogunk majd az unokáink szemébe nézni ? Ha megkérdezik hogy miért nem hoztuk, hívtuk hoztuk haza Wass Albertet ?Megtudjuk majd magyarázni az utókornak hogy miért nem tettük meg azt amit megkellet volna tenni ?
Szilárd meg győződésem hogy az író fejedelmet nem érte volna el az a szörnyű vég ami bekövetkezett. Ha haza jöhetett volna.
Súlyos a felelősségünk nekünk akik tudtuk hogy ki az a Wass Albert, és mégsem mozgattunk meg érte minden követ. A kunzcze meg a többi liberál bolsevik politikus csak a dolgát tette. Mikor meg akadályozták Wass Albert hazatérését. Természetesen a Sólyom László mint Köztársasági Elnök is megtette a magáét hogy megakadályozza az író hazatérését.
A felelősség minket terhel Wass Albert olvasóit rajongóit. Én személyesen is hibás vagyok. Mert oda kellet volna mennem menünk a Belügy minisztérium elé és tüntetni .Akár egyedül is.
Minden eszközt felkellet volna használnunk hogy elérjük Wass Albert haza hívását. Nem posztumusz kelet volna neki Kossuth díjat adni. Hanem még életében. Akár még irodalmi Nobel díjra is jelölhettük volna.
Mondjam azt hogy bűnösök közt cinkos aki néma. Mert némák voltunk az kétségtelen.
De remélem hogy az utókor jóváteszi az elődei hibáját. Ha már az író géniusz nem tudott meg dicsőülni életében. Legalább halála után kapja meg méltán azt az elismerést ami megérdemel.
Balázs Béla


Balaci at 2016-04-10 10:22:01

User Avatar*****

Kedves Kata!
Gyönyörû az Emlékoldal. Nagyon sok értékes információt tartalmaz.
Köszönöm!


nő at 2015-07-10 14:23:49

User Avatar*****

Száz csodával a szívemben születtem újjá a könyveid által! Tanítottál, és közben simogattad a lelkem, aranyport szórtál az életemre!
Nincs arra szó, hogy a hálámat elmondjam, angyalhoz angyal nyelven lehet szóllani. Köszönöm!


mama at 2015-07-09 10:19:29

User Avatar*****

Jó az oldal,szép!mama


Czégé Imre Pál at 2015-07-01 22:36:14

User Avatar*****

Érdeklődéssel olvasom az oldalt, örülök, hogy rátaláltam.
Elismerésem a szerkesztőnek a sok tartalomért, a komoly munkáért.


Balo at 2015-05-15 12:28:14

User Avatar*****

Kedves Kata!
Köszönet ezért a gyönyörű és tartalmas oldalért!


Gere Julianna at 2015-03-02 18:25:13

User Avatar*****

Gyönyörû ez a honlap, nagyon köszönöm! Véletlenül keveredtem ide, de már tudom, véletlen= Isten álruhában. Nagyon szeretem minden könyvét (melyhez hozzájutottam) Wass Albertnek,elolvastam. Nagyszerû, igaz magyar embernek tartom. Hálás vagyok a Teremtõnek, hogy abban a korban élek, melyben olvashatom ezeket a csodás mûveket. Rovásírást, õstörténelmet, õsvallást tanítok. Óráimon gyakran idézek Wass Albert írásaiból, mûveibõl.
Áldás legyen munkájukon!
Tisztelettel:
Gere Julianna


RÉKA at 2014-10-12 08:04:37

User Avatar*****

Szép és gratulálok az oldalakhoz! RÉka


Balo at 2014-10-11 14:26:20

User Avatar*****

Mindig örömmel tölt el, mikor böngészhetem ezt a csodálatos - Wass Albert szellemiségét felidézõ - honlapot! Szinte a kezdetektõl kísérem figyelemmel, de még mindig találok új információt. Hálás köszönet a szerkesztõnek ezért a csodáért!


Kovacs Attila at 2013-03-21 21:21:54

User Avatar*****

Aradi lakos vagyok,tehat kisebsegi sorsban elek (sajnos),mint annak idejen Wass Albert .Wass Albert-et,csak most kezdtem el olvasni es hat nagyon tetszik.Sajnos itt Romaniaban a tobbsegi nemzet reszerol meg mindig csak haborus bunosnek tekintik,pedig aki olvassa a muveit az nem hisszi,nem hiheti,hogy haborus bunos volt.
Sajnos errol a dologrol nem sokat tudok,igaz,hogy elolvastam Wass Huba levelet amiben kitunik,hogy az edesapja teljesen artatlan,de masok szemeben nem,mert elfogultsagal vadolhato. A roman nyelvu Wikipedian amit mama olvastam,ott teljesen felvannak haborodva,hogy hogy lehet egy haborus bunosnek Magyarorszagon es Erdely magyarlakta teruletein szobrot allitani.
Jo volna,ha sikerulne tisztazni a nevet minnel,hamarabb,mert az nem normalis,hogy mas orszagok altal is ki volt vizsgalva az ugye es artatlannak bizonyult,csak Romania reszerol nem.
Addig is mindenkinek kellemes husvetot kivanok es jo olvasast es remelem mindenki aki olvassa Wass Albertet az maskepp latja majd a vilagot es idovel majd jobba is teszi.


Oldal:
 
 
 
Submit express TársoldalakBannerpartnerekLinkpartnerek Bannereink Bannereink Rapid Searchmetrics: META Tag  analysis Fórumok Elérhetőség
Design: © - Szerkesztő: © - 2007 - 2016.  Wass Albert Alapítvány - Minden jog fenntartva !